Διαχείριση ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης

Αρχική Διαχείριση ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης

Υπηρεσίες

Συλλογή δεδομένων & Σύνταξη κειμένου

Συλλέγουμε όλα τα δεδομένα και τα στοιχεία της οικία σας. Στην συνέχεια αφού έρθουμε σε επαφή με εσάς καθορίζουμε την τιμολογιακή πολιτική. Συντάσσουμε επίσης το κείμενο με αναλυτική περιγραφή του διαμερίσματος σας.

Επαγγελματική φωτογράφηση

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις. Επαγγελματίας φωτογράφος αναλαμβάνει να πάρει τις καλύτερες λήψεις για την οικία σας.

Δημιουργία & διαχείριση καταχώρησης

Αφού έχουμε συλλέξει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, προχωράμε στην καταχώρηση της οικία σας στο Airbnb, Booking, Homeway και Flipkey. Στην συνέχεια η SmartHostbnb αναλαμβάνει καθημερινά να παρακολουθεί τις κρατήσεις σας , να συγχρονίζει τα ημερολόγια έτσι ώστε να αποφεύγονται οι διπλοκρατήσεις.

Επικοινωνία επισκεπτών

Από την πρώτη επαφή έως και το πέρας της αναχώρησης, θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι οι επισκέπτες σας θα νιώθουν ασφαλείς ότι ανά πασά ώρα και στιγμή η SmartHostbnb ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειάζονται.

Επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη

Η SmartHostbnb φροντίζει να σας κράτα πάντα ενήμερους σας σχετικά με τις κρατήσεις σας και ότι έχει να κάνει με την οικία σας

Check-in & Check out

Ένας έμπειρος χαμογελαστός συνεργάτης μας υποδέχεται κάθε φορά τους επισκέπτες σας. Καλωσορίζουμε κάθε επισκέπτη προσωπικά κατά την άφιξή του και είμαστε στη διάθεσή του για να τον βοηθήσουμε κατά τη διάρκεια της παραμονής του. Κατά το check-out, παραλαμβάνουμε τα κλειδιά και τσεκάρουμε το διαμέρισμα σας για τυχόν φθορές.

Επαγγελματική καθαριότητα & αλλαγή κλινοσκεπασμάτων

Εξειδικευμένη ομάδα καθαριότητας με το πέρας της κάθε αναχώρησης αναλαμβάνει την καθαριότητα της οικία σας και την τοποθέτηση καθαρών κλινοσκεπασμάτων.

Αναπλήρωση αναλώσιμων

Φροντίζουμε σε κάθε αναχώρηση να εξοπλίζουμε το σπίτι σας με σαπούνια, σαμπουάν, αφρόλουτρα, χαρτί τουαλέτας, χαρτί κουζίνας, σκουπιδοσακούλες, είδη καθαρισμού, όπως επίσης και με βασικά είδη πρωινού , καφέ, ζάχαρη, τσάι, μαρμελάδες, μέλι, φρυγανιές και όποια άλλα απαραίτητα αναλώσιμα χρειάζεται ο επισκέπτης, έτσι ώστε να αισθάνεται σαν το σπίτι του.

Συντήρηση

Ότι έχει να κάνει με την συντήρηση της οικίας για τυχόν φθορές, η SmartHostbnb αναλαμβάνει τα πάντα, σε συνεννόηση πάντα με τον ιδιοκτήτη.